raya haji laa

okeh, hari ni nak post in malay (no offence okay ! ) saja nak tukar mood. asyik english ja, nak gak taip pakai mothertongue kita gak en. eh, sebenarnya, nak post kat blog ni mana pernah ada subjek. semua maen taip je, ikut suka hati ni je~

tapi hari ni, special sikit. raya haji laaa, best tak? best kan. haha, okay. mungkin tak bagi semua. but to me, it does. dapat lari dari dunia sebenar kejap (padahal selalu je nak lari, cabut lagi) timaaaah, be serius ! okay, dah melalut banyak dah ni. dah dah, actually, theres nothing much to say, just

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA🙂

XOXO

About seciput

khalifah ALLAH
This entry was posted in life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s