nak jadi pandai jugak

saya tak hebat macam superman

dan tak pandai jugak macam einsten

tapi berangan angan nak jadi pandai macam kelasmet saya yang laen.

kagum dengan kebijaksaan mereka

serta kepandaian mereka

kan bagus kalau Allah bagi sama tahap kepandaian macam mereka

tapi timah,

ingat. ALLAH maha tahu apa yang terbaik untuk kita

ingat tuh !

hmmm, esok dah nak balek kolej, in a week, semester exam is coming. study maseh tercungap cungap. how am i going to survive in IB?

kuat kan aku ya ALLAH, aku takut tak mampu😦

bear this in mind

“so do not become weak, nor be sad, and you will be superior (in victory) if you are indeed true believers,” (3:139)

 

insyallah : )

About seciput

khalifah ALLAH
This entry was posted in life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s